fredag 6 maj 2016

Vänsterextremas krig

När personer som säger sig vilja ha fred på jorden och att man ska ta hand om varandra, så är det inte det dom förmedlar på sina privata sidor.

Förutom doften av mordhot från dessa extremister så finns det annat som kan bekymra samhället, det är när en våldsbejakande person som Mathias Wåg får utrymme i gammelmedia utan att bli ifrågasatt.
Att han och andra extremister skriver på sina egna sidor må vara hänt, där behövs inte så mycket källkritik.



Det är som nu senast då Mathias Wåg skriver i vänstertidskriften Dagens Arena den 4 maj, 2016 om just Roger Salle Sahlström och Jan Sjunnesson “Riddarna av Onda Bordet”, så gör han flera grodor när det gäller fakta.

Jag tror både Salle och Sjunnesson kan svara upp själva på påhoppen som är riktade mot dom, men när Mathias Wåg går på personer som hjälper svenska hemlösa och där han uppviglar andra kommunister att störa och förstöra hjälpinsatserna frivilliga gör, ja då anser jag att man har klivit över gränsen, dessa hjälpande personer ska inte behöva vara i skottlinjen oavsett vad som händer på andra arenor.

Dom hjälper personer med mat och kläder, vilket ingen vänsteranhängare har gjort tidigare, Mathias Wåg kan tänka sig att flera hemlösa får dö bara för att han ska strida för sin patetiska kamp mot rasism, det finns ingen rasism i att hjälpa svenska hemlösa, dom som får hjälp har alla möjliga färgnyanser, en del kan bra svenska, andra mindre bra, men Mathias Wåg anser att dom frivilliga även ska hjälpa grupper som EU-migranter och asylsökande, vilket dom inte har resurser för att hjälpa till med..

Om nu Mathias Wåg istället hade riktat sitt hat mot regeringen och socialtjänsten istället, på grund av att dom inte hjälper utsatta svenska hemlösa, den grupp som bara växer för var dag.
Nu har ni fått en inblick i hur Mathias Wåg fungerar, han och många andra tillhör samma extremgrupperingar, även Tess Asplund, "hon med näven mot nazism" ingår.

Hudfärg är viktigt för vänsterextrema, så här är då några hemlösa som får hjälp i Björns Trädgård i Stockholm, jag vet inte om jag är färgblind, men nog har dom annan färg än den blekvita färg Mathias Wåg har, skulle rekommendera herr Wåg att sola lite så du kan smälta in bättre.

 


Kjell Böhlin
Källor:
http://www.dagensarena.se/magasine…/riddarna-av-onda-bordet/
http://avpixlat.info/2016/05/05/salle-och-sjunne-utmanar/

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar