söndag 8 maj 2016

Är Stiftelsen Expo vänsterstyrd?

Kul när det finns dom som säger att Expo inte är vänster, hur röstar alla på Expo? Kan ni hitta en enda Moderat där?
 
Charles Westin, Vänsterpartist (Styrelseordförande)
Daniel Poohl, Vänsterpartist (VD, Chefredaktör)
Robert Aschberg, Vänsterpartist (Styrelseledamot)
Kerstin Brunnberg, Lite osäker, men åt vänster (Styrelseledamot)
Robert Hårdh, Lite osäker, men åt vänster (Styrelseledamot)
Peter Christensen, (Styrelseledamot), ska det här vara mannen som skulle kunna vara en borgare, jag hittade inge fakta på honom vid en snabbsökning, men troligen är han som dom andra ovanför.
Alexander Bengtsson, Vänsterpartist (Vice VD)
David Lagerlöf, Vänsterpartist (Foto, film och webb)
Mikael Färnbo, Vänsterpartist (Redaktör och stf ansvarig utgivare)


Orkar inte gå igenom alla, men ni borde kunna se ett mönster och det är ingen opartipolitisk tidning, allt som skriv och nämns i övriga media gällande Expos syn på omgivningen är vänsterstyrda åsikter.

Kan sägas att Expo faktiskt har haft en socialdemokrat i styrelsen, och det var Mona Sahlin, hon som såg till att bidragen till Expo ökade, hon har en viss förkärlek till ämnet pengar.
Ska nämnas att Expo har ett nära samarbete med vänsterextrema grupper så som AFA och medlemmarna i Researchgruppen.

Expo drivs av hat o hot, deras människosyn är lik nazismens, och att använda Expo som en källa man inte behöver granska är en farlig väg att gå, granska alltid deras uttalanden och skrifter.

Bakgrund:
Efter att Riksförbundet Stoppa Rasismen valde att inte ordna någon motdemonstration mot fascisternas marsch 30 november 1991 bildade en grupp syndikalister och anarkister gruppen Antifascistisk aktion. På grund av de metoder Antifascistisk aktion använde försvann en del av det breda stöd antirasismrörelsen tidigare haft. I denna aktivistmiljö till vänster om den politiska mitten växte sedan Expo 1995 fram ur Riksförbundet Stoppa Rasismen.

Kjell Böhlin

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar