onsdag 4 maj 2016

Kvinnan som själv står för kampen mot nazismen?

Alla har vi funderat om det är sanningen vi läser i tidningarna... nu var vi där igen, ingen stor sak, men det är en falsk bild av sanningen.


Här är kvinnan som själv står för kampen mot nazismen, ja om man ska tro Expo och annan media - Läs sanningen här !

Jag är absolut ingen fan av varken högerextrema så som Nazism eller för den delen vänsterextrema, dom ter sig liga dumt åt.

Med det här inlägget handlar om hur media vinklar saker på grund av en källa som är just extremvänster, EXPO.

Expo säger sig vilja upplysa om extremism och rasism, och det är inget fel tanke, bara om man nu gör rätt, det gör inte Expo, det myglas en hel del för att försköna bilder och man manipulerar fakta som sedan gammelmedia använder utan att granska något.

Kvinnan som heter Tess Asplund från Köping ska enligt media agera själv och ska inte ha någon kännedom om fotografen David Lagerlöf ifrån Expo, dessa är med på alla demonstrationer och är väl medvetna om vem som är vem. Tess brukar hålla sig nära Syndikalisterna och är gärna med som frontfigur.

"På en del forum på nätet sprids ett rykte om att bilden ska vara arrangerad och att du och fotografen känner varandra. Stämmer det?
– Nej, absolut inte. Jag visste inte ens vad han hette när han kontaktade mig. Expo mejlade mig i går kväll och berättade att de skulle lägga upp "
Så Expo hade första kontakten efter demonstrationen, bara hittade hennes namn och mejladress av en slump.., vilken tur dom har, när det finns några miljarder adresser där ute... å tänka er att fotografen som av en slump tog bilden arbetar för Expo.

Åter till Tess Asplund som är vice ordförande och talesperson på Fokus afrofobi, även känd bild vid många demonstrationer, hon var även en av de som provocerade fram bråk med polackerna under folkets-demonstration Januari och som sen spelade oskyldig framför ABs kamera.

Nej kvinnan är inte så "oskyldig" som det framställs av extremvänstern... rätt ska vara rätt som det brukar heta, det är rätt att protestera mot nazism, men man ska inte själv utmåla sig som oskyldig med medias hjälp, det är ingen sann bild.

Så här skriver SVT Nyheter Dalarna
http://www.svt.se/…/lok…/dalarna/nagon-maste-vaga-saga-ifran

Hon brukar gilla att vara med där det händer saker....
https://www.youtube.com/watch?v=SEbFKZsG-r8


Politikfakta skriver följande:

Den "starka" bilden från Borlänge - en skapelse av Expo productions...Kvinnan är en av Expo mycket välkänd vänsteraktivist, aktiv profil inom Refugees Welcome Stockholm och Fokus Afrofobi.


Men David Lagerlöf på Expo kallar hennes bara för "kvinna" och kvinnan" - detta för att normalisera hennes agerande - hennes extremism. Ja, det här är Expo-propaganda när den är som illrödast...Vänsteraktivisten Tess Asplund leder in Syndikalister på en demonstration. Ännu en gång ser vi hennes tydliga kopplingar till vänsterextrema grupper. Här på film

Tess är aktivist enligt sin egen twitterstatus, och även där ser man att hon är känd av media redan innan, det vill säga att hon är inte den ensamma kvinnan som kämpar mot rasism så som Expo vill framhäva.   

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar