torsdag 17 mars 2016

Josefin Purwin sprider hat och lögner

Nyheter24 låter Josefin Purwin sprida hat och lögner, och det utan att det finns källkritik överhuvudtaget.

Josefin Purwin anser sig själv som debattör, då kan man tycka att hon då har koll på saker, men när man granskar hennes debattartikel så finns det inte mycket som är sant, sedan så drar hon in en massa annat som inte har med saken att göra, det ser ut som om en elvisp har skapat smör istället för grädde.

-"En lynchmobb attackerade människor med invandrarbakgrund i centrala Stockholm."

Den här händelsen har inget med ´Folkets demonstration´ att göra, finns ingen koppling överhuvudtaget. (29/1-2016) LÖGN!

-"Sergels Torg öppet stå och sprida sitt hat i centrala Stockholm, i en demonstration skyddad av polisen. "

Nu var det på Normalmstorg demonstrationen var och inte på Sergels torg, (30/1-2016), där handlade talen om jämställdhet, skola, om hur regeringen allmänt sköter sig, fanns inget rasistiskt i dom talen (finns inspelat). Vanligt demokratisk ordning med andra ord.

-"Förutom den rasistiska lynchmobben deltog tillresta rasister från nazistpartiet SMR, fascistiska Nordisk Ungdom och hatsajten Avpixlat. Även lokalpolitiker från SD och en centerpartistisk politiker deltog."

Dom var nog inte så lätt att hitta i den övriga folkmassan, det är nu PK-logiken kommer in, att påstå att alla tillhör samma grupp som en åhörare, ja då vore alla extrem-kommunister, för dom var desto fler som gapade med sina banderoller.. och det ni menar med att Avpixlat var på plats så var det en fotograf... woow, det fanns andra fotografer där också, men dom nämns inte.

-"Det är samma ideologi som står bakom de rasistiska lynchmobbarna i Stockholm som bakom barnamördarna Anton Lundin Pettersson i Trollhättan och Anders Behring Breivik i Norge, bakom lasermannen John Ausonius och hans efterhärmare Peter Mangs i Malmö. Rasisterna dödar oss på grund av hur vi ser ut, på grund av att vi inte passar in i deras världsbild."

Nu är elvispen inställt på maxfart, det blir riktigt fast smör i pottan.
Nu skulle vi kunna ta upp en massa blodiga händer som kommunismens står för, men jag vill inte ens diskutera på den här "för min pappa han är.." nivån.

Och hon ska vara debattör, magen rykte till lite som när man ska skratta, men det var bara gaser i magen.

Ni kan själva läsa vad hon skriver den här jäntan: http://goo.gl/Rnts9Q

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar