måndag 21 mars 2016

Rättvisepartiet Socialisterna drar fördel av Folkets demonstration

Det är uppenbart att det finns dom som drar fördel av Folkets demonstration, exempelvis så kan man sprida budskap genom en marxistisk tidning, det är Rättvisepartiet Socialisterna som tar tillfället i akt att sprida sin marxism.

Men för att få den här draghjälpen så måste man påstå saker, att motståndare är rasister.

Med hjälp av Entrism så får dessa fler medlemmar:
(är inte välkomna av SSU eller Socialdemokraterna)

Hen talar om en händelse utanför demonstrationsområdet det 30/1-2016, och har inget med Folkets demonstrations talare att göra.

Bråket ska ha inträffat på Hamngatan mellan fyra till fem personer, enligt vittnen så ska några polacker ha blivit bespottade och därefter uppstod det tumult med några som hade varit på demonstrationen strax innan.



Vältränad som jag är så kan jag nog lyfta upp den skiten, även om det känns lite tradigt vid det här laget.

Men för att återgå till gårdagen 19/3-2016 så bedrev Rättvisepartiet Socialisterna även viss torgförsäljning, även om en del var gåvor, men allt var propagandamateriel, utan att ha kontrollerat så vill jag nog påstå att det var en olaglig upprättat försäljningsstånd.

Den fanns flera som drog nytta av demonstrationen, det var flera kommunistiska symboler, men jag kunde inte se några hakors, eller högerextrema symboler bland den tillståndsgivna demonstrationen, jag har inte heller sett några bildbevis på att det skulle ha förekommit på den förra demon, man brukar vilja dokumentera för att ha torrt på fötterna, med det behövs inte om man är ifrån extremvänstern, media bara sväljer allt skitsnack ifrån deras sida.

Kjell Böhlin


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar