torsdag 17 mars 2016

Dror Feiler ljuger igen

Jag har tidigare skrivit en del om Dror Feiler, personen som har många sidor, för oss andra dödliga kallas det för personlighetsklyvning :) 

Granskning Sverige har intervjuat denna saxofonspelare


Dror Feiler ljuger och påstår att folk gjort hitlerhälsningen på Folkets demonstration februari 2016.
Saxofonägaren Dror Feiler, som brukar gripas av polisen p g a att han tutar i sin lur vid demonstrationer som han inte gillar. Nar Granskning Sverige ringer upp och ställer några frågor, blir han snabbt stressad och måste "jobba vidare".
Frågorna är enkla. Hur förhåller du dig som jude till att Sverige importerar tiotusentals antisemitiska muslimer varje år, samt varför han går i samma demonstrationståg som människor som hyllar massmördaren Stalin.
Svaren visar på den avgrundsdjupa verklighetsflykt som kommunister lever i, eller hur man medvetet ljuger.
Å ena sidan är Dror Feiler nämligen lagens väktare i sina protester mot hets mot folkgrupp. Samtidigt blir han gripen för störande av allmän ordning vid varje demonstration. Han tycker det är förfärligt att "Nazister" demonstrer med folkets demonstration, men har inga problem med att gå sida vid sida med massordshyllande Stalinister.
Dror Feiler menar att han inte kan hjälpa att de kommer till "hans" demonstration. Folkets demonstration skall dock ta ansvar för varenda person som lyssnar på talen.
Detta är kommunistisk logik.
Dror hävdar dessutom att antisemitismen inom islam är ett litet problem utan bred förankring.
Man är sällan förberedd på hur fräcka kommunister är. Den som träffar Dror Feiler kan ta fram kameran, säga att ni hört intervjun och fråga om inte ni två kan åka till Rinkeby! Du kommer ropa ut:
"Här är en jude!"
Går han med på det har han bevisat att han verkligen tycker att antisemitismen är ett lite problem bland muslimer. Annars är han avslöjad.
 

Synen på hur han är finns även i en skämtvideo




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar