tisdag 22 mars 2016

Vart får media reda på sin information & fakta?


Lovisa Loan Sundman är en person som anser sig ha koll på nästan allt, hon arbetar med research och är väldigt stolt över att kunna ta fram skit i dagsljuset, hur lyckas hon få fram fakta?

Jo, som ett exempel på hennes research så tittar hon efter eldskrift på himlen, det är så vi får reda på hennes research på fakta..

Hon skrev om Folkets demonstration den 19/3 2016 att hon var där på grund av att det var en fascistisk demonstration, så jag konfronterade henne på twitter.

Kjell: Så du såg dom? jag tycker det ser ut som vanliga människor och sedan finns det dom som inte vågar visa sig på andra sidan

Lovisa: Alla människor är väl "vanliga" människor? T.o.m. nazister är "vanliga människor".

Kjell: Ok, så du kan bara peka på en människa och säga "du är rasist", det är så att man blir rädd

Lovisa: Brukar kunna avgöra det så fort vederbörande öppnar truten. Inte alls svårt.

Kjell: Ok, men du pekar ut folk som inte öppnar truten, om du sedan menar talarna, så nämn vart i talen det finns rasism #fakta

Lovisa: Det hör till jobbet att veta vilka vissa är =)

Kjell: Men jag vill ha fakta på att dom har uttalat sig rasistiskt, jag har hört alla tal och även läst dom... så visa mig nu

Lovisa: Du vet att även om det stod skrivet i eldskrift på himlen så skulle du förneka det. Sluta tramsa.

Kjell: Du har alltså inte hört talen eller läst dom?

Lovisa: Jo i efterhand.

Kjell: Var det rasistiska tal enligt dig?

Och där tog det slut på svaren, det är nu inte bara Lovisa som bara gissar och sedan skriver osanningar, det gör även andra, framförallt traditionell media som hämtar i sin tur fakta ifrån sådana personer som Lovisa.. Källkritik är det helt avsaknad av.
Det finns även en del som arbetar på researchgruppen som är rent kriminella, allt från våldsbejakande och kvinnomisshandlare, som sedan matar media med nyheter, falska nyheter!!

Här kan ni läsa talen och ni kan även höra dessa på film: http://www.folketsdemonstration.se/demonstrationerna/2016-03-19-31258100

Det här kallar jag att kunna visa upp en källa... se och lär nu DN, Aftonbladet, Expressen, SVD, SVT med flera :)

Kjell Böhlin

1 kommentar:

  1. Finns många kriminella bakom medias rubriker, nu menar jag dom som står för fakta i media....

    Jag satt och läste när Martin Fredriksson twittrade och hängde ut folk, så nu måste man inom Researchgruppen skydda sig från påhopp.... lycka till
    Smiley grin
    Är det också så att andra så som Kim Fredriksson som har flera brott bakom sig också ska kliva fram i ramljuset snart, han än ju vän med flera av dessa.
    Jag gillar att ha research på Researchgruppen.

    Är det så också att Researchgruppen är rädd för att polisen och säpo ska få reda på vad som händer bakom kulisserna, jag själv är inte ett dugg rädd om dom skulle kolla upp mig, så varför ska ni vara så rädda för lagens långa arm?
    _________________
    Citat: Med anledning av de uttalanden och uppgifter Martin Fredriksson lämnat på sitt Twitterkonto den 28 februari i år vill Researchgruppen klarlägga följande:

    Det kom som en chock och fullständig överraskning för oss när Martin Fredriksson avslöjade att han under flera år avlönats av Säkerhetspolisen med syfte att kartlägga den högerextrema rörelsen. Fredrikssons avlönade samarbete med Säpo skedde, enligt hans egna uppgifter, under en tid då Researchgruppen ännu inte startat sin verksamhet. Martin Fredriksson lämnade våren 2015 Researchgruppen.

    Researchgruppens inställning är att all journalistik i alla lägen måste stå fri från myndigheters inflytande. Därför ställer vi oss starkt kritiska till Martin Fredrikssons agerande, och att han hemlighållit sitt samarbete med Säkerhetspolisen för oss och alla andra.

    / Researchgruppen
    ______________

    Medlemmar i Researchgruppen är:
    Carl Tullgren – carl.tullgren@research.nu (dömd för många våldsbrott)
    Mathias Wåg – mathis.wag@research.nu (fd Nazist, AFA, numer vänsteranhängare och uppviglare)
    Sanna Ristrand – sanna.ristrand@research.nu
    Lovisa Loan Sundman – loan.sundman@research.nu

    Och Martin Fredriksson som nu har fått sparken har fällts för flera våldsbrott.

    Kjell Böhlin

    SvaraRadera