tisdag 22 mars 2016

Expo är inga duvungar

Expo är inga experter på vad dom skriver om eller debatterar om, dom vrider och vänder på nästan allt för att det ska passa deras syften, majoriteten av medlemmarna är vänsterpartister och än mer åt marxism och stalinism, om man använder Expo som experter så har man redan där satt agendan på trovärdigheten reportaget eller intervjuinnehållet.

Ni som nu väljer att ha med Expo, se då till att den andra parten får minst lika stort utrymme i det ni ska avhandla, ställ även frågan till expo om källan till deras påståenden.

Tänk också på att dom som kommer ifrån Expo har oftast en journalistisk utbildning och erfarenhet, ge den andre parten lite mer utrymme om den hela tiden skall ställas mot väggen, det blir inte heller någon bra intervju när det bara blir dum dum svar...

Om ni ska hänga ut att man har något som har begått ett brott så är inte Expo något föredöme, många personer är dömda för brott i Expo och med Expos goda minne, dom har halt ifrån rasister, till kvinnomisshandel, så det är inga änglar som dom påstår sig vara.

Våga vara det media som folket vill ha, sanningen, inte upplagor.


Tobias Tübinette, En av Expos grundare tillsammans med Stieg Larsson. Har dömts för en hel del bl.a. skadegörelse, sabotage och uppvigling till 1 månads fängelse när han var aktiv i socialistiska partiets frontorganisation Stoppa Rasismen. Även dömd för att mordhotat ledande sverigedemokrater, deras föräldrar och arbetsgivare. Bedömdes av rätten som psykiskt instabil och dömdes till böter. Närvarat när AFA stormade SDs årsmöte 1995 och kastade in syra och gatstenar i lokalen. År 2006 blev han även gripen för en rad opolitiska mordbränder. År 2007 åtalad för att ha hotat en jurist. Dömd för att hällt lacknafta genom hans brevinkast och krossat fönster dock hos fel person. År 2008 blev han åtalad för olaga hot och genomgick ytterligare en rättspsykiatrisk undersökning. Tobias Hübinette har av utredande poliser hörts om det olösta mordet på 16-årige Anders Gustafsson dock inte dömts.


Martin Fredriksson, Vänsterradikal AFA aktivist, och journalist. Flertal gånger blivit dömd för misshandel, bl.a. med expanderbatong. Martin Fredriksson driver och ingår i journalistnätverket Researchgruppen, AFAs underrättelsetjänst som har starka band till Expo och Piscatus. Misstänkt för myndighetsintrång och stöld av 1000 tals skyddade uppgifter. SvD. 2008 Dödshotade och angrep en resenär. Fredriksson var så berusad och våldsam att ordningsvakter var tvungna att sätta handbojor på honom i väntan på polisen. Dömd för brott mot knivlagen. 2006 Linköpings Tingsrätt dömd bland annat för att ha sprutat tårgas i ansiktet på en flygbladsutdelare och slagit honom i huvudet med ett järnrör. 2003 Misshandel. 2001 Linköpings Tingsrätt. Olaga innehav av farligt föremål på allmän plats. 2001 Linköpings Tingsrätt. Mordbrand, misstänkt efter hemlig telefonavlyssning av polisen: Polisen hittade på Fredrikssons krypterade hårddisk brev från medlemmar i AFA och instruktioner hur man tillverkar molotovcocktails.

Mona Sahlin, satt tidigare i Expos styrelse september år 2012.  mest känd för tobleroneaffären och kreditkortsaffären. På initiativ av Mona Sahlin har svenska staten (skattebetalare) skänkt ofantliga summor till Expo.

Och fler finns det med tvivelaktigt förflutet inom Expo.

Kjell Böhlin
#svpol #expo #media

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar