onsdag 30 mars 2016

I påsk så skrev Mathias Wåg en artikel som man sällan kan skåda om man inte själv är riktigt full.


Artikeln skulle handla om Folkets demonstration, dess splittring, rasistiska och högerextrema krafterna, allt enligt Mathias Wåg. Han vinglade fram och tillbaka i textflödet och det blir mer osammanhängande desto mer man läser.

Mathias Wåg blandar in åhörare som aktiva i FD, men om man ska likställa åhörare som deltagande så kan vi lika väl säga att det är vänsterextrema huliganer som var deltagare, ja det fanns väldigt många sådana grupperingar på den olagliga motdemonstrationen. Vad jag vet om så var det ingen av dom som hade intresse av att framföra några åsikter via mikrofonen, de gillade hellre att kasta rökbomber på åhörare och bua till en tyst minut, nationalsången och även tal där man framförde åsikten om avstånd till rasism, fascism. Även hakkors framfördes på motdemonstrationen, vilket också är en olaglig symbol på fanor & banderoller, det spelar ingen roll vad bakomliggande budskapet är.

I artikeln hoppar även fylltratten Wåg på några frivilliga som hjälper svenska hemlösa i Björns trädgård, det Wåg inte tar upp är att dessa flickor har blivit hotade av vänsterextrema, dom har blivit bespottade av EU-tiggare när dessa inte får roffa åt sig allt, dom har blivit hotade av andra utländska medborgare som inte alls har något med den hjälpen som erbjuds på plats, det rör sig om utdelning av kläder och en del fika, ibland mat. Det har då funnits personer där för att skydda dessa flickor, om dom nu har en politisk hållning så må det vara deras ensak, jag ser att det viktigaste är att flickorna får fortsätta sin verksamhet utan påhopp, från sådana som du Mathias Wåg.


Sedan tar även Wåg upp att det finns ett samröre mellan den nystartade gruppen Gardet Soldiers of Odin, men dom är också privatpersoner som lyssnar så som du själv, men det som du trycker på är att dom är fd kriminella.. och det skrämmer mig än mer, inte att dom har några personer som har hamnat i brottsregistret, utan det som skrämmer mig är att det finns så många dumhuvuden som går på ditt snack.


Rätta mig om jag har fel, du har varit en våldsbejakande och dömd för det så som nazist och sedan när du vände kappan efter vinden så var du med att skapa AFA som är en vänsterextrem rörelse med våld som inslag.
Du väljer att kalla det polistrakasserier när dom sätter handfängsel på dig.


Du uppviglar andra till att ta till nävarna när inte orden räcker till, det gör dig mångfalt farligare för samhället än några biffiga grabbar på stan som månar om andra.



Sedan använder du Researchgruppen som en förmedlare av osanna verklighetsbilder till övrig media, det finns inte en i den gruppen som har rent mjöl i påsen.

Är det inte dags för dig Mathias att se nyktert på saken??



ps.. påsken är slut och jag hoppas även vinet är det nu för din egen hälsas skull.

Här är artikeln: http://goo.gl/F7CHJf

 Kjell Böhlin

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar